Verzendbeleid

Ons speciale verzendbeleid voor planten: zorgvuldige verzending voor onberispelijke aankomst

Welkom bij het verzendbeleid Green Bubble x Van Huyse, speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat uw planten voor de verhuizing in perfecte staat bij u aankomen. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw groene vrienden veilig en gezond te laten bezorgen. Hier vindt u alle details over ons zorgvuldige verzendproces, de speciale verpakking en de geschatte levertijden.

Zorgvuldig verzendproces: bescherming van uw planten

Onze toegewijde verzendafdeling heeft een speciaal verpakkingssysteem ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw planten de reis naar uw huis ongedeerd doorstaan. Elke plant wordt zorgvuldig geïnspecteerd, verzorgd en veilig in onze speciale plantendoos geplaatst. Deze doos is ontworpen om optimale bescherming te bieden tijdens het transport, met bevestigingen om beweging te minimaliseren en schade te voorkomen.

Snelle levering: binnen 1 tot 5 dagen in huis

We begrijpen dat u niet kunt wachten om uw nieuwe planten te verwelkomen en uw woning direct te verkopen. Daarom streven we ernaar om uw bestellingen binnen 1 tot 5 werkdagen na aankoop bij u te laten bezorgen. Ons team werkt nauw samen met vertrouwde verzendpartners om ervoor te zorgen dat uw planten zo snel mogelijk en in uitstekende staat bij u worden afgeleverd.

Verzendkosten en tracking: transparantie bij elke stap

Wij brengen geen verzendkosten in rekening voor bestellingen die in Nederland worden bezorgd. Zo ziet u bij het afrekenen een overzicht van de verzendkosten, zodat u precies weet welke kosten aan uw bestelling zijn verbonden. We geloven in transparantie en willen dat u vol vertrouwen kunt bestellen, wetende dat uw planten met zorg worden behandeld.

Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u een verzendbevestiging met trackinginformatie. Hiermee kunt u uw bestelling nauwlettend volgen terwijl deze onderweg is naar uw huis. Mocht u vragen hebben over de status van uw bestelling, staat onze klantenservice klaar om u te helpen.

Internationale verzending: wereldwijde groene levering

Voor internationale klanten bieden we ook de mogelijkheid om onze prachtige planten te bestellen. Houd er rekening mee dat levertijden voor internationale verzending kunnen variëren, afhankelijk van de bestemming. We raden u aan om de geschatte levertijden en eventuele importkosten vooraf te controleren.

Bij ons draait alles om het leveren van prachtige, gezonde planten rechtstreeks naar uw deur, met zorg en snelheid als kernprincipes van ons verzendbeleid. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen om uw plantenliefde te vervullen. We kijken ernaar uit om groen geluk bij u thuis te bezorgen!